Přihláška k nám

12.04.2010 20:13
       Jak začít spolupracovat s naší agenturou? Je to velice jednoduché. Vyplněním dotazníku a rozhodnutím pro jednu ze dvou nabízených variant.
 
1. varianta - registrace zdarma:
* s vyplněným dotazníkem odešlete na náš e-mail maximálně 4 fotografie, které budou dány zde na internetu k Vašemu profilu.
* z domluvených zakázek si bude agentura účtovat 15 - 20% z honoráře, na základě uzavřené smlouvy, kterou každý od nás obdrží. Výše procent je motivující i pro nás, abychom jsme se snažili sehnat co nejvíce zajímavých nabídek.
* získáváte i slevy na všechny naše produkty a služby, jak je vždy uvedené.
 
2. varianta - registrace s poplatkem:
* jednorázový poplatek ve výši 400,-Kč.
* s vyplněným dotazníkem odešlete na náš e-mail maximálně 8 fotografie, které budou dány zde na internetu k Vašemu profilu.
* z domluvených zakázek si bude agentura účtovat 10 - 15% z honoráře, na základě uzavřené smlouvy, kterou každý od nás obdrží. Výše procent je motivující i pro nás, abychom jsme se snažili sehnat co nejvíce zajímavých nabídek.
* získáváte i slevy na všechny naše produkty a služby, jak je vždy uvedené.
* přednostní zasílání vybraných castingů a nabídek.
* další slevy ve výši 5% na naše služby a produkty.
 
DOTAZNÍK ke stažení
  
Podívejte se na naši nabídku a posuďte sami,...
  
* Registrace u jiných agentur, firem a stránkách
    Rádi byste získali co nejvíce nabídek v zahraničí? Zaregistrujeme Vás na vybraných světových stránkách, které se zabývají modelingem, fotomodelingem. Doporučíme Vás podle typu a zájmu některým agenturám, převážně v USA, Anglii, Francii, Německu a v Itálii.
    Registrace na českých stránkách, vybraných agenturách jsou pro nás samozřejmostí. Víme, se kterými agenturami spolupracovat, a kterým se obloukem vyhnout. I v tom Vám rádi poradíme. Nedejte na sliby, že budete ihned účinkovat ve velkých reklamách,  mít fotografie na titulních stránkách různých časopisů, magazínů. Pokud nabídku dostanete, klidně se na nás obraťte a my informace ověříme!
  
* Prezentace na našich stránkách
    Na stránkách, kde se právě nacházíte, Vám vytvoříme samozřejmě také malou prezentaci, kterou budete moci kdykoliv nechat z našich stránek odstranit, doplnit novými informacemi, fotografiemi. Naše stránky budeme pravidelně zasílat jiným reklamním, castingovým, modelingovým agenturám, fotografům, aby se seznámili s Vámi, Vaším zájmem o práci.
 
* Reklamní materiály
    Pokud budete mít zájem, navrhneme Vám graficky vizitky, pohlednice, kalendáříky, šablony pro potisk různých propagačních předmětů, návrhy plakátů, letáků.
    Vše Vám necháme vytisknout za velice zajímavé ceny. Pro modelky a modely bude jistě zajímavé malé množství vytisknutých materiálů - hlavně vizitek, pohlednic, kalendáříků, které mohou podtrhnout Vaši osobnost na jednotlivých akcích, kde se dostavíte, nebo budete-li jen chtít udělat někomu malou radost třeba Vaší pohlednicí, kalendáříkem.
 
* Setkarty
    Některé agentury Vás nutí do nafocení drahých booků. Víme, jaká je ekonomická situace u mladých, začínajících modelek a modelů.
    My Vám nabízíme pořízení setkarty, která Vám v počátku postačí. Společně s Vámi sestavíme Vaši setkaru, a za velice zajímavou cenu Vám ji necháme vyrobit v jakémkoliv nákladu. Setkarty jsou vhodné pro Vaši prezentaci na všech akcích kam se dostavíte a zanecháte ji těm správným osobám, které Vás mohou na jejím základě oslovit.
 
* Castingy, nabídky
    Díky naší spolupráci s jinými reklamními agenturami, castingovými agenturami, zahraničními portály a agenturami, budete na našem webu získávat pravidelně nové nabídky castingů pro oblast reklamy, přehlídek, zajímavých honorovaných i nehonorovaných focení, jak u nás, tak v zahraničí. Již nebudete muset pracně vyhledávat všechny podobné nabídky na internetu, ale budete je mít pěkně „pod jednou střechou“.
 
* Internetové stránky pro Vás
    Zjistili jsme dlouhodobým průzkumem, že mnoho agentur zabrouzdá i na stránky, které modelka, nebo model má.
    Nabízíme Vám možnost si vybrat z několika předloh. Rádi Vám Vaše stránky nejen graficky připravíme, ale i zrealizujeme jejich fungování a umístěni na internet. Uděláme Vám na stránkách vše nejpotřebnější, po čem agentury pátrají a to nejen v české verzi, ale i v angličtině, němčině a francouzštině. Sami si budete moci říci, co na stránkách budete chtít mít umístěné. Pokud bude z Vaší strany zájem, jsme ochotni Vaše stránky spravovat po Vámi stanovenou dobu.
  
    S každým kdo se zaregistruje v naší agentuře bude sepsána smlouva. Nedáváme nikomu žádnou exluzivitu!
 
    Pro dívky je vždy nabídek více, pro muže méně.
Napište nám, ve které oblasti byste chtěly působit. Budeme se snažit Vám vyhovět co nejvíce, jak nabídkami od českých, tak i zahraničních agentur, firem,...

—————

Zpět