Pár slov o nás

12.04.2010 19:13
   
Kamil Kumorek a Petr Mráček Vám představují mladou agenturu, která je v provozu od května roku 2009.
    Kamil Kumorek - model, fotomodel, který si společně se svým agentem Petrem Mráčkem pozici na českém, ale i zahraničním trhu v oblasti modelingu, fotomodelingu a reklamy vybudoval svojí vlastní prací, svými kontakty a touhou něco dokázat. Mnohdy akce na kterých se objevil byly bez nároku na honorář, nebo jen za velice nízké finance. Ale časem se jeho pozice začala upevňovat a stal se vyhledávaným pro předvádění a focení spodního prádla, plavek a sportovních věcí, díky své vypracované postavě. Věřte, důležité je vydržet a nevzdávat se po prvních neúspěších.
    Z počátku se Kamil, jako většina jiných začínajících,  registroval u spousty agentur, ale žádná z nich neposkytla to, co bylo potřeba, základní servis. Většina z nich jen chtěla za své služby velké finanční částky. Víme, že mnozí z Vás si tohle nemohou dovolit, proto volíme cestu mírných cen. Chceme Vám nabídnout co nejkompletnější servis, tak jak jej nabízíme.
    Nikomu neslibujeme závratnou kariéru, nikomu neslibujeme obrovské zakázky. Každý z Vás je originál, každý je zajímavý a záleží jen na konečném rozhodnutí klienta, koho si pro svoji spolupráci vybere.
    Věříme, že Vás nabídka zaujme a rádi s naší agenturou budete spolupracovat. Získat si dobré jméno je obtížné. Ale ztratit je, je mnohem rychlejší. Záleží i na Vás, zda nám pomůžete nést dobré jméno naší agentury, nebo nás pošlete rychlým pádem dolů. My budeme dělat vše proto, aby jste byli spokojení a rádi s námi spolupracovali co nejdéle.
 
Kamil a Petr

 

—————

Zpět